Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Об'єктив Fujifilm GF 250 мм f/4 R LM OIS WR (16576659)

Артикул: 449071

Опис Об'єктив Fujifilm GF 250 мм f/4 R LM OIS WR (16576659)

Об'єктив FUJIFILM GF 250 mm f/4 R LM OIS WR

GF250mmF4 R LM OIS WR – це телеоб'єктив з ЕФР, що досягає прибл. 198 мм, в якому реалізовані власні оптичні технології Fujifilm: Він пропонує високу роздільну здатність, підтримуючи подальше підвищення дозволу знімків в майбутньому. Поєднуючи високу роздільну здатність з чарівним боке, об'єктив здатний передати атмосферу цієї сцени. Приєднавши 1,4-кратний телеконвертер GF1.4X TC WR, можна здійснювати телефото зйомку з ЕФР до прибл. 277 мм без будь-якої шкоди для якості знімка. Об'єктив має новою функцією попередньої установки фокусу *, що дозволяє миттєво встановлювати фокус, який було збережено в пам'яті об'єктива. Використання магнієвого сплаву в якості матеріалу тубуса для зменшення його ваги і пилевлагонепроніцаемость, що забезпечує, крім іншого, працездатність при температурі до -10° C, гарантують, що цей новий об'єктив стане надійним помічником фотографів-професіоналів.

Надвисоке якість знімків

Об'єктив складається з 16 лінз у 10 групах, включаючи одну зі скла Super ED і дві – зі скла ED, завдяки чому знижується хроматична аберація і досягається чудова якість знімків. Лінза зі скла super ED служить, зокрема, для зниження флуктуацій, що призводять до хроматичної аберації в залежності від відстані до об'єкта зйомки. Об'єктив дозволяє знімати з мінімальною фокусною відстанню 1,4 м, максимальним 0,22-кратним збільшенням, а також виробляти телефото зйомку з чарівним боке.

Ефективна стабілізація зображення

Об'єктив оснащений потужною стабілізацією зображення, еквівалентної 5 щаблях експозиції (Згідно рекомендацій CIPA). Це дозволяє повністю реалізувати потенціал з високою роздільною здатністю GFX навіть в діапазоні телефото, коли тремтіння зображення може стати цілком відчутним.

Інші функції

Функціональність об'єктиву включає обмежувач фокусу, що забезпечує більш високу швидкість автофокусування за рахунок обмеження діапазону зміни фокусної відстані, попередню установку фокусної відстані шляхом запам'ятовування налаштувань, а також кнопки керування фокусом спереду на об'єктиві, що дозволяють здійснювати фіксації фокуса і автофокусування.

Безшумний, високошвидкісний автофокус

Лінійний серводвигун, що приводить в рух фокусировочниє лінзи, для кращого відтворення, безшумну і швидке автофокусування. Крім того, об'єктив оснащений новим механізмом фіксації положення серводвігателя при відключенні живлення і відтворенні, що забезпечує фіксацію лінзи фокусування.

Міцна конструкція підходить для зйомки у важких погодних умовах

Корпус об'єктива, виконаний з магнієвого сплаву, відрізняється міцністю конструкції і в той же самий час невеликою вагою. Об'єктив герметизирован в 18 місцях для забезпечення пилевлагонепроніцаемості і можливості зйомки при температурі до -10° C. Крім того, для зйомки у важких погодних умовах на передню лінзу об'єктива нанесено фтористі волого і пиловідштовхуючими покриття.

1,4-кратний телеконвертер

Одночасно Fujifilm випускає на ринок 1,4-кратний телеконвертер (GF1.4X TC WR), що дозволяє проводити телескопічну зйомку з фокусною відстанню 350 мм (ЕФР прибл. 277 мм ) з тим же чудовою якістю знімків. Максимальна діафрагма зменшується на один щабель. Так як і об'єктив, і телеконвертер відрізняються високою якістю, при установці телеконвертера показники різкості залишаються практично незмінними.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Розмір матриці Big frame
Автофокус Мотор
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm G
Габарити 108x203,5
Країна виробник Японія
Тип Телеоб'єктив FIX
Захист Так
Фокусна відстань 250
Матеріал Метал, Пластик; Метал, Пластик
Модель GF 250 mm f/4 R LM OIS WR
124 900 грн
137 390 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидкий заказ
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору