Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Об'єктив Fujifilm GF 23 мм f/4 R WR (16546020)

Артикул: 449070

Опис Об'єктив Fujifilm GF 23 мм f/4 R WR (16546020)

Об'єктиви GF мають надвисокою роздільною здатністю і розраховані на подальше підвищення показників у майбутньому. Ноу-хау, відточену при розробці об'єктивів XF, робить об'єктиви GF самим високоточним класом об'єктивів Fujifilm, що об'єднав в собі різноманіття технологій Fujifilm. Вони спроектовані для повної реалізації потенціалу GFX 50S.

Маючи еквівалентна фокусна відстань 18 мм, FUJINON GF23mmF4 R LM WR ідеально підходить для ландшафтної і архітектурної фотографії. Незважаючи на надширокий кут поля зору, спотворення зведені до мінімуму, а найвищий роздільна здатність по всьому полю кадру дозволяє досягти разючу натуралістичність відтворення пейзажу. Об'єктив оснащений швидким і тихим автофокусом з лінійним приводом, пилонепроникний, стійкий до атмосферних впливів і здатний працювати на морозі до -10° C. Він поєднує високі характеристики з надійністю професійного рівня.

Низький рівень спотворень і висока роздільна здатність

Маючи еквівалентна фокусна відстань 18 мм, цей надширококутний об'єктив ідеально підходить для ландшафтної і архітектурної фотографії. Завдяки конструкції з 15 елементами в 12 групах, включаючи дві асферичні лінзи, одну лінзу зі скла Super ED і три зі скла ED, цей об'єктив пригнічує спотворення, незважаючи на надширокий кут поля зору 99,9°. Крім того, завдяки оптимальному положенню лінзи зі скла Super ED і трьох лінз зі скла ED хроматичні аберації збільшення зведені до мінімуму, що дозволяє досягти високого дозволу навіть на периферії кадру.

Покриття Nano GI

Застосоване в об'єктиві покриття Nano GI ефективно при випадковій засветке об'єктива під діагональними кутами, чому часто схильні до ширококутні об'єктиви. Незважаючи на надширокий кут поля зору, ефективно придушується призвести до появи надлишкового віддзеркалень і відблисків.

Швидкий і тихий АФ

Внутрішня система автофокусування для зниження ваги фокусіровочной лінзи, а також лінійний привід, що переміщає один з елементів об'єктива, роблять АФ швидким і тихим, що підвищує комфортність зйомки.

пилонепроникними, стійкий до атмосферних впливів і морозу до -10° C.

Об'єктив герметизирован з 9 місцях, що гарантує стабільну, впевнену зйомку навіть в умовах сильної запиленості і при невеликому дощі.

Висока зручність експлуатації

Кільце діафрагми має положення С (режим диска керування), дозволяючи встановлювати діафрагму диском керування на камері. ДО положень А (Auto) і С доданий механізм фіксації для запобігання збоїв налаштування диска діафрагми.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Розмір матриці Big frame
Автофокус Мотор
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm G
Габарити 89,8x103
Країна виробник Японія
Тип Ширококутний FIX
Захист Так
Фокусна відстань 23
Матеріал Метал, Пластик; Метал, Пластик
Модель GF 23 mm f/4 R WR
99 900 грн
109 890 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидкий заказ
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору