онлайн-магазин техніки
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Фотоапарат FUJIFILM X-S20 body Black (16781826)

Артикул: 190494

Досліджуйте невидимий світ

Візьміть X-S20 із собою на край Землі і назад. Легка камера, коли вона потрібна, і зникає в рюкзаку, коли не потрібна. Компактна і легка камера X-S20 не займе багато місця у вашій сумці - її малий розмір дає змогу досягти значних результатів. Будьте готові поділитися своєю історією з усім світом: X-S20 оснащена акумулятором підвищеної ємності, який не відчепиться, поки ви не зробите ідеальний знімок.

 

Компактний корпус

X-S20 має велику і зручну рукоятку, характерну для серії X-S, а також ємний акумулятор NP-W235 і п'ятиосьову систему стабілізації зображення всередині корпусу (IBIS), що забезпечує компенсацію до 7,0 стопів. Незважаючи на це, маса корпусу камери становить лише 491 г.

 

Матриця X-Trans CMOS 4 із заднім підсвічуванням і роздільною здатністю 26,1 Мп

X-S20 оснащена матрицею X-Trans CMOS 4 із заднім підсвічуванням. Володіючи роздільною здатністю 26,1 МП, камера X-S20 здатна закарбувати найнезвичайніші пригоди та повсякденні моменти завдяки унікальному набору фільтрів, які контролюють муар і неправдиві кольори для отримання зображень, що допоможуть вам поділитися своїм справжнім творчим баченням. Заднє підсвічування підвищує якість зображення і знижує рівень шуму.

 

Моделювання фільмів

19 режимів імітації плівки в камері X-S20 відтворюють аналоговий вигляд класичних фотоплівок, розроблених компанією Fujifilm понад 85 років тому. Відтворіть класичні кольори й тони, якими славиться компанія Fujifilm, або додайте художнє чуття, щоб створити свою спадщину.

 

Велика батарея

X-S20 не припинить роботу в самий розпал вашої чергової пригоди: ємність акумулятора порівняно з X-S10 збільшилася більш ніж удвічі - з 325 до 750 кадрів. Потрібен акумулятор, якого вистачить на весь день? Переведіть X-S20 в економічний режим і збільште час автономної роботи до 800 кадрів.

 

Висока продуктивність

Процесор X-Processor 5 оснащений функцією автофокусування з виявлення об'єктів, створеною з використанням технології штучного інтелекту Deep-Learning. Тепер X-S20 може автоматично визначати і відстежувати широкий спектр об'єктів, включно з тваринами, птахами, автомобілями, мотоциклами, велосипедами, літаками, поїздами, комахами і безпілотниками, що дає змогу фотографам зосередитися на композиції і творчості, будучи впевненими в тому, що X-S20 точно відстежить фокус.

 

Оновлений алгоритм автофокусування

У X-S20 реалізовано покращений алгоритм передбачення автофокусу, що забезпечує стабільне фокусування навіть під час зйомки об'єктів, які безперервно рухаються. Поліпшення в роботі автофокусу найпомітніші під час зонного автофокусування і в складних низькоконтрастних ситуаціях.

 

IBIS 7,0 стопів

X-S20 дає змогу комфортно знімати з рук навіть у темний час доби, що ідеально підходить для опівнічних нападів натхнення. Завдяки 5-осьовій внутрішньокорпусній системі стабілізації зображення X-S20 забезпечує до семи стопів стабілізації зображення для стійких знімків і відео.

 

Новий режим Auto

Режим Auto, що дає змогу камері автоматично розпізнавати/встановлювати найоптимальніші налаштування знімання для конкретного сюжету, оснащений новою функцією автоматичного виявлення об'єкта. При виборі Auto на диску вибору режимів камера автоматично виявляє об'єкт зйомки і відстежує його, зберігаючи у фокусі. Це позбавляє від необхідності налаштовувати параметри виявлення об'єкта, роблячи зйомку ще більш комфортною.

 

Новий режим Vlog

Готові створити ідеальний момент? Встановіть диск режимів X-S20 у нове положення Vlog, і ви зможете легко змінювати налаштування камери за допомогою сенсорного екрана під час зйомки відео.

 

Режим пріоритету продукту

Ви знімаєте відеоролик про продукт або його розпакування? У разі ввімкнення режиму Product Priority фокус природним чином переходить з вашого обличчя на об'єкт перед вами - ніби у вас є вбудований помічник.

 

Режим розфокусування фону

Не варто замислюватися про технічні деталі. Увімкніть режим розфокусування фону для природного виділення фону. Досягніть кінематографічного ефекту одним рухом пальця.

 

Штативне руків'я TG-BT1

Потрібна допомога під час зйомки селфі та малокутових знімків? Штативне руків'я TG-BT1 робить роботу з X-S20 зручнішою. Ви навіть можете керувати X-S20 за допомогою вбудованих у рукоятку елементів керування.

 

Підтримка FUJIFILM XApp

Камера X-S20 працює з новим додатком "FUJIFILM XApp", який розширює можливості підтримки вашої фотографічної діяльності. Зображення з камери можна передавати бездротовим зв'язком і переглядати на смартфоні, а також керувати X-S20 дистанційно з програми.

 

Внутрішній запис 6,2K/30p 4:2:2 10-біта

X-S20 володіє передовими характеристиками відеозйомки в компактному і легкому корпусі, даючи змогу створювати приголомшливі відеоролики з внутрішньою роздільною здатністю до 6,2K за 30P у форматі 4:2:2 з 10-бітовим кольором. У поєднанні з відео 4K/60P і високошвидкісним відео 1080/240P ви тепер режисер.

 

Підтримка Webcam

Використовувати X-S20 як веб-камеру простіше простого. Просто підключіть X-S20 до комп'ютера за допомогою кабелю USB Type-C, і все готово! Крім того, ви можете керувати налаштуваннями зйомки, такими як діафрагма або імітація плівки.

 

Виведення RAW через HDMI

Знімайте як професіонал, об'єднавши камеру X-S20 з HDMI-монітором-рекордером Atomos для запису RAW-відео у форматі 12-бітного Apple ProRes RAW з роздільною здатністю до 6,2K, 29,97 кадр/с. У поєднанні з Blackmagic Design Video Assist 12G вихідне RAW-відео з камери може бути записано як Blackmagic RAW з роздільною здатністю до 6,2K, 29,97 кадрів на секунду.

 

3,5-мм роз'єми для мікрофона та навушників

Не нехтуйте звуком: X-S20 оснащений двома 3,5-мм роз'ємами, що дає змогу записувати звук за допомогою зовнішнього мікрофона і здійснювати моніторинг за допомогою навушників. Незважаючи на компактний і легкий корпус, X-S20 має широкі можливості розширення за рахунок зовнішніх пристроїв, що дає змогу зробити вашу творчість досконалішою.

 

Охолоджувальний вентилятор "FAN-001"

X-S20 підтримує охолоджувальний вентилятор FAN-001, який можна встановити на задній панелі камери без додаткових кабелів і продовжити час безперервної відеозйомки. Тепер немає необхідності робити перерву, коли ви перебуваєте в процесі створення свого останнього відеоролика.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Призначення Для начинающих пользователей, Для продвинутых пользователей, Для профессионалов
Можливості Поворотный экран
Тип фотокамери бездзеркальний
Тип процесора X-Processor 5
Модель X-S20 Body
Модельний ряд FUJIFILM X
Розмір матриці 23,5x15,6 мм
Світлочутливість (ISO) 125-12800
Кількість мегапікселів 26,1 Mpix
Максимальний розмір знімка 6240х4160
Серійна зйомка, кадр/с 20
Формат файлів HEIF, JPEG, MOV, MP4, RAW, TIFF
Кількість точок фокусування 117
Тип фокусування Авто, Ручне
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm X
Фокусна відстань Залежить від об'єктива
Мінімальна відстань фокусування Залежить від об'єктива
Світлосила Залежить від об'єктива
Оптичне збільшення Залежить від об'єктива
Стабілізація зображення Стабілізація за допомогою рухомої матриці
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 1840
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Видошукач Електронний
Покриття кадру (видошукач), % 100%
Збільшення видошукача 0,62X
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів 6.2K (6240x4160)
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 29,97
Формат відеофайлів AVC, H.264, H.265, MPEG-4
Витримка 30 - 1/4000
Типи карток пам'яті SD, SDHC, SDXC, UHS-I
Роз'єми та порти Micro HDMI, USB Type-C, Вхід для мікрофона, Вихід на навушники
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
живлення NP-W235
Пило-, волого-, ударозахист Пыле- и влагозащита
Матеріал корпусу Пластик
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 85,1х127,7х65,4
Об'єктив у комплекті Ні
Комплектація (воз-ни зміни у різних поставках) Фотоапарат Fujifilm X-S20 Body
Документація
Країна виробник Китай
Гарантія, міс. 24
Додатково Водонепроникні фотоапарати
59 900 грн
69 900 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Колір
Швидкий заказ

Самовивіз із нашого магазину.

Експрес доставка замовлень по Києву за 30 хвилин.

Новою поштою по Україні :

  • на відділення;
  • в поштомат;
  • адресна доставка.
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору