Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Об'єктив Fujifilm XF 80 mm f/2.8 Macro R LM OIS WR (16559168)

Артикул: 405103

Опис Об'єктив Fujifilm XF 80 mm f/2.8 Macro R LM OIS WR (16559168)

Розроблений для зйомки крупним планом, XF 80mm f/2.8 R LM OIS WR Macro від Fujifilm – це 120-міліметрове телеоб'єктив для безконтактних камер X-mount. Тривале фокусна відстань, пов'язане з максимальною діафрагмою f/2.8, добре підходить для виділення об'єкта, особливо в поєднанні з коротким 9,8-дюймовим мінімальною фокусною відстанню і збільшенням масштабу життя 1: 1 для макрозйомки. -up працювати з використанням двох різних фокусирующих груп, щоб підтримувати якість зображення у всьому діапазоні фокусування, а лінійний двигун забезпечує швидку і безшумну роботу автофокусу. Крім того, п'ятипозиційна система стабілізації оптичного зображення доповнює створення чітких зображень шляхом мінімізації зовнішнього вигляду тремтіння камери.

Що стосується оптичного дизайну, то в цій лінзі використовується один асферичний елемент і чотири елементи з низькою дисперсією, щоб реалізувати чіткі, чіткі зображення, позбавлені як хроматичних, так і сферичних аберацій. Крім того, дозволяючи використовувати об'єктив в суворих умовах, воно герметично закрита, а також має фтор-покриття на передньому елементі для захисту від вологи, плям і пилу.

  • Prime telephoto lens призначений для дзеркальних камер APS-C Fujifilm X-mount і має еквівалентна фокусна відстань 120 мм.
  • Складна оптична конструкція включає в себе один асферичний елемент для зменшення сферичних аберацій і спотворень, а також один елемент Super ED і три наднизьких дисперсійних елемента для керування хроматичною аберацією і колірної окантовкою для помітної ясності.
  • Макрозйомка забезпечує коефіцієнт збільшення 1: 1 в натуральну величину поряд з мінімальною фокусною відстанню 9,8" для роботи з великими об'єктами.
  • Система Floating Focus використовує дві різні групи фокусують елементів для більш високої продуктивності, як і якість зображення у всьому діапазоні фокусування.
  • Лінійний двигун з автофокусом забезпечує швидку і плавну роботу автофокусу, що особливо корисно при роботі з швидко рухомими об'єктами або під час запису відео.
  • Обмежувач діапазону фокусування дозволяє обмежити діапазон фокусування від 9,8 до 1,6 ', 1,6' до нескінченності або для всього діапазону 9,8 дюйма до нескінченності для більш чутливою фокусування в залежності від відстані до об'єкта.
  • П'ять стоп-ефективних систем стабілізації оптичного зображення мінімізують появу тремтіння камери для більш чіткої ручної зйомки в умовах низької освітленості і з більш повільними швидкостями затвора.
  • На передній елемент лінзи нанесено покриття фтором для захисту від змазування, вологи і пилу.
  • Корпус об'єктива герметизирован для захисту від пилу і вологи, а також для безпроблемного використання в несприятливих умовах. Крім того, ця конструкція також дозволяє працювати при температурах до 14° F.
  • Сумісність з додатковими XF 1.4x TC WR і XF 2x TC WR телеконвертерами для розширення ефективної фокусної відстані до еквівалентних 171 мм і 244 мм, відповідно.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Розмір матриці APS-C
Автофокус Лінійний мотор
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm X
Габарити 80 х 130
Тип Із фіксованою фокусною відстанню
Захист Н/д
Фокусна відстань 80
Матеріал Магнієвий сплав
Модель XF 80mm f/2.8 Macro R LM OIS WR
48 799 грн
53 679 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору