Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Об'єктив Fujifilm XF 50 mm f/1.0 R WR (16664339)

Артикул: 474019

Опис Об'єктив Fujifilm XF 50 mm f/1.0 R WR (16664339)

Перший

Об'єктив FUJINON XF50mm F1.0 R WR дозволить вам відчути різкість, яку ви ніколи раніше не бачили. Відсутність виньетирования і можливість контролю аберацій створює точність з неймовірно кремовим боке. Автоматичне фокусування на цьому об'єктиві F1.0 проста, а стійкість до погодних умов усуває будь-які проблеми. XF50mmF1.0 R WR – це потужний об'єктив, який змінить ваші уявлення про світ.

Нове боке

Плавні обриси і кремове боке XF50mmF1.0 R WR не схожі ні на один інший відомий вам об'єктив F1.0. Точний контроль аберацій і підтримання чітких гострих країв означає, що об'єктив створює надзвичайний баланс фону і переднього плану. Цей добре продуманий контраст зачарує і надихне вас на творчість.

Висловіть себе як ніколи раніше

У міру повороту кільця діафрагми зображення поступово набувають різкість і дозвіл. На F2 виньетирование повністю зникає, і круговий боке набуває ідеальну форму. Зображення, які ви можете отримати, змінюють своє вираження кожні 1/3 кроку. Дискретні значення діафрагми перенесуть вас в новий світ виразності.

Поділ

Кут огляду еквівалентний 76 мм в форматі 35 мм, і в поєднанні з видатним якістю зображення, дозволяє вам по-новому поглянути на світ. Об'єктив XF50mmF1.0 R WR привносить промінь світла в ваші зображення, розділяючи об'єкт, передній план і фон незалежно від відстані. Однак передній план і фон так само важливі в кадрі, як і красиве боке, і допомагають вам зрозуміти істинне значення слова «фокус».

Автофокус породжує впевненість

При використанні об'єктива з малою глибиною різкості не прощається навіть найменша помилка. Використання об'єктивів з такою точністю, вимагає від користувачів деякого терпіння. XF50mmF1.0 R WR не схожий на звичайні об'єктиви F1.0. Використовуючи переваги беззеркальной системи, в об'єктиві використовується висока точність автофокусування камери, включаючи автофокусування обличчя та очей і пікселі визначення фази. Навіть без терпіння ви можете отримати повний контроль з цим передовим об'єктивом.

Вологозахист

Нічні краплі дощу можуть доставити радість і хвилювання при використанні цього об'єктива. Світіння вогнів, що відбивається від мокрого тротуару, перетворюється в гарне боке і додає фарб в темряву. З діафрагмою F1.0 погодостійкістю об'єктив XF50mmF1.0 R WR може вловлювати мерехтливе світло в темряві і створювати чарівні зображення, які виправдовують намокання.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Розмір матриці APS-C
Автофокус Ручний
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm X
Габарити 87х103,5 мм
Тип Телеоб'єктив FIX
Захист Так
Фокусна відстань 50
Матеріал Метал, Пластик; Метал
Модель XF 50 mm f/1.0 R WR
65 559 грн
72 115 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидкий заказ
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору