Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Об'єктив Fujifilm GF 45 мм f/2.8 R WR (16559170)

Артикул: 449073

Опис Об'єктив Fujifilm GF 45 мм f/2.8 R WR (16559170)

Об'єктив FUJIFILM GF 45 mm f/2.8 R WR (16559170)

FUJINON GF45mmF2.8 R WR – універсальний ширококутний об'єктив з еквівалентною фокусною відстанню 36 мм і максимальною діафрагмою F2.8. Завдяки компактній і легкій конструкції (всього 490 г) цей об'єктив ідеально підходить для вуличної і документальної фотографії.

Подібно до інших об'єктивам серії GF, він має високу роздільну здатність, розраховану на підтримку подальших вдосконалень в майбутньому. Завдяки покриттю Nano GI цей об'єктив гарантує чітке відтворення картинки з зменшеною кількістю паразитних віддзеркалень і відблисків. Об'єктив пилонепроникний, стійкий до атмосферних впливів і здатний працювати на морозі до -10° C. Поєднуючи високі характеристики з надійністю, об'єктив GF45mmF2.8 R WR стане ідеальним інструментом професійних фотографів. В силу своєї компактності і легкості він ідеально підходить для моментальної і документальної фотографії, дозволяючи знімати природно виглядають сюжети, не викликаючи збентеження у фотографованих.

Висока роздільна здатність

Маючи конструкцією з 11 елементами в 8 групах з одного асферичною і двома лінзами зі скла ED, GF45mmF2.8 R WR забезпечує високу якість і зменшує аберацію. Благодая внутрішньої системі фокусування, що переміщує шість лінз, об'єктив дозволяє отримувати високоякісні зображення з зменшеними коливаннями аберацій внаслідок зміни відстані до об'єкта зйомки. Покриття Nano GI допомагає придушувати паразитні зображення і відблиски, викликані випадкової засвіченням під діагональними кутами, забезпечуючи чистоту знімків.

Компактна і легка конструкція масою всього 490 г

Об'єктив максимальним діаметром ø84 мм, довжиною 88 мм і масою 490 г поєднує компактну і легку конструкцію з гранично високою якістю зображення.

пилонепроникними, стійкий до атмосферних впливів і морозу до -10° C.

Об'єктив герметизирован в десяти місцях, надаючи можливість зйомки навіть в умовах сильної запиленості і при невеликому дощі.

Висока зручність експлуатації

Для зручності фотографа кільце діафрагми має положення С (режим диска керування), в якому діафрагму можна налаштовувати диском керування на корпусі камери. ДО положень А (Auto) і С доданий механізм фіксації для запобігання збоїв налаштування диска діафрагми.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Розмір матриці Big frame
Автофокус Мотор
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm G
Габарити 84х88
Країна виробник Японія
Тип Портретний FIX
Захист Так
Фокусна відстань 45
Матеріал Метал, Пластик; Метал, Пластик
Модель GF 45 mm f/2.8 R WR
52 999 грн
58 299 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору