Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Ігрова консоль PlayStation 4 1Тб в комплекті з 3 іграми та підпискою PS Plus (9702191)

Артикул: 491917

Опис Ігрова консоль PlayStation 4 1Тб в комплекті з 3 іграми та підпискою PS Plus (9702191)

Найкращий ігровий майданчик

Грайте в кращі ігри та ексклюзиви для PS4, подорожуйте ігровими світами по мережі з PS Plus і дивіться або завантажуйте передачі та фільми за допомогою Netflix, PlayStation Store та інших улюблених додатків.

Готова до роботи з PS VR

Живіть у грі новими незвичайними способами завдяки PS4 та PS VR. Просто підключіть гарнітуру PS VR до PS4 і пориньте в захоплюючі віртуальні ігри, програми та розваги.

Ігри з чудовою графікою HDR

Ігри для PS4, що підтримують технологію HDR, оживають завдяки неймовірним кольорам та чіткості на телевізорах, що підтримують HDR, розкриваючись у яскравішому та реалістичнішому спектрі кольорів.

Незрівнянний контроль

Покращений бездротовий контролер DUALSHOCK 4 відчувається по-іншому і має нові особливості, включаючи більш яскраву світлову панель, за допомогою якої ви отримайте ще більше контролю в іграх. Це найзручніший і найточніший контролер з усіх, що були випущені для PlayStation.

Gran Turismo Sport

Визнана серія реалістичних симуляторів водіння вперше з'явиться на PlayStation 4, і гострі відчуття від швидкісного водіння змусять частіше битися ваші серця. У співпраці з FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) Polyphony Digital розробляє чудово збалансовану та доступну гру, яка сподобається як любителям, так і затятим автогонщикам. Пристебніть ремені та беріть участь у двох мережевих чемпіонатах – представляйте свою країну у Кубку націй (Nations Cup) та сідайте за кермо улюбленої марки у Кубку виробників (Manufacturer's Cup). Чи можете ви претендувати на історичну перемогу у першій відеогрі, офіційно визнаній частиною реального світу автоспорту?

Horizon Zero Dawn

У прекрасному постапокаліптичному світі, де природа завоювала руїни забутих цивілізацій, залишки людства об'єдналися в примітивні племена мисливців-збирачів. Влада над новим диким середовищем перейшла до машин, жахливих механічних створінь невідомого походження. Не пропустіть жодної дрібниці в пишному, відкритому та смертельно небезпечному світі Елою – насолоджуйтеся повною пригодою в Horizon Zero Dawn.

Spider Man

Об'єднавши зусилля, Marvel та Insomniac Games придумали нову оригінальну історію про Людину-павука, несхожу на ті, що ви знаєте за коміксами та фільмами. Цей Пітер Паркер – досвідчений борець із організованою злочинністю у Нью-Йорку. Він постійно балансує на межі, одночасно намагаючись упорядкувати своє особисте життя, побудувати кар'єру та захистити дев'ять мільйонів жителів, чиї долі залежать від його рішень. Пітер Паркер – досвідчений Людина-павук, ось уже більше восьми років бореться зі злочинцями. Відчуйте всю його міць під час непередбачуваних битв, божевільних акробатичних трюків, польотів містом на павутині та взаємодії з навколишнім середовищем. Ви більше не відчуватимете себе супергероєм-початківцем, це найуміліша Людина-павук, за яку вам коли-небудь доводилося грати.

Ratchet & Clank

У вас є фантастична можливість стати свідком народження легенди PlayStation. Витримуючи стиль майбутнього анімаційного фільму, гра пропонує вам неймовірно смішну історію знайомства пухнастого ломбакса-механіка Ретчета з бунтівним сторожовим роботом Кланком. Надягайте скафандр і вирушайте в оновлену адреналінову пригоду, яка порадує вас новим геймплеєм, босами та рівнями яких не було в оригінальній грі для PlayStation. Рятуйте галактику, використовуючи нову зброю та гаджети, додані до і без того дивовижного арсеналу героїв, дивіться ролики з фільму та насолоджуйтесь приголомшливою графікою, яка повною мірою використовує потужність системи PS4.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Тип приставки PS 4 Slim
Модель Slim; PlayStation; 4
Модельний ряд PlayStation; 4
Модельний ряд 2 рівня 4
вбудована пам'ять 1000
Об'єм жорсткого диска, GB 1000
Об'єм оперативної пам'яті, МБ 8192
Слот для карток пам'яті Нет
Інтерфейси AUX, Bluetooth, HDMI, LAN, USB, Wi-Fi
Ігри у комплекті Gran Turismo Sport, Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank
Комплектація (воз-ни зміни у різних поставках) Гра Gran Turismo Sport (PS4), Игра Horizon Zero Dawn, Гра Ratchet & Clank, Кабель USB, Кабель живлення, Один бездротової контролер DualShock 4, Підписка PS+на 3 міс.
10 999 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору