Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Гра Need For Speed ​​Payback 2018 (PS4, Українська версія)

Артикул: 493486

Опис Гра Need For Speed ​​Payback 2018 (PS4, Українська версія)< /h2>

Ласкаво в Фортуна-веллі

Зробіть ставку і вигравайте по-крупному з новою ігровою схемою «ризик та нагорода». У серію повернулися поліцейські погоні, а це означає, що ставки тепер високі, як ніколи. Беріть участь у динамічній, вибуховій пригоді; грайте за трьох різних персонажів, об'єднаних однією метою – помстою. Будуйте унікальні машини, найкрасивіші та потужніші за всі, що були раніше. По вулицях міста пливе запах паленої гуми - він залишився від гонок, що проходили тут рано-вранці. Але тепер нічна темрява починає поступатися світла, місто Сільвер-Рок прокидається від сну і над регіоном Фортуна-Веллі сходить сонце.

У Фортуні-Веллі є все

Новий та покращений поліцейський ІІ забезпечує злагоджену роботу поліції, спільні маневри та адаптацію поведінки до вашої швидкості. Щоб отримати перевагу, збивайте копів. Якщо вони таранять вас - тараньте ще сильніше. Вірте у свої таланти водія та вигравайте по-крупному, розміщуючи сторонні ставки перед кожним заїздом. Виграєте ставку та заїзд – і на вас чекає нагорода. Програєте – і поїдете з порожніми руками. Фортуна-Веллі – рай для азартних людей, і проти вас завжди хтось зробить ставку. Хто б не викликав вас на гонку, друг чи суперник, скористайтеся цим шансом, щоб перемогти і зайняти його місце у списку лідерів - а заразом і отримати належну нагороду.

< span class="textimg-wrap" style="text-align: center;">

Зустрічайте команду< /h2>

Дія відбувається в тіньовому світі Фортуни-Веллі. Ви та ваша команда заново об'єднані помстою. Вам потрібно зруйнувати Будинок, відомий у кримінальних колах картель, який керує гральними закладами, злочинцями та поліцейськими цього міста. У цьому ставки, що прогнили наскрізь світі, високі, але у виграші незмінно виявляється картель. Грайте за Тайлера, Мака та Джесс. Заслужіть повагу кримінального світу Веллі та візьміть участь у головній гонці, яка дозволить вам остаточно знищити Будинок.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Артикул 493486
799 грн
899 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидкий заказ
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору