Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Гра Need For Speed ​​Hot Pursuit Remastered (PS4, Російські субтитри)

Артикул: 477061

Опис Гра Need For Speed ​​Hot Pursuit Remastered (PS4, Російські субтитри)

Настав час знову пуститися в погоню

Відчуйте приплив адреналіну під час стрімкої погоні в Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered. Пробудіть у собі неприборкане почуття швидкості в ролі поліцейського чи правопорушника, сидячи за кермом найрозкішніших та першокласних автомобілів. Витирайте ніс копам або користуйтеся тактичною зброєю, щоб покарати зловмисників: покращена графіка та ігровий процес змагальних гонок, що хвилюють кров, подарують незабутні почуття. Це приголомшливі видання дебютної гри Need for Speed ​​від студії Criterion Games включає поліпшену графіку, всі доповнення і кросплатформовий розрахований на багато користувачів режим, що працює на основі мережевих функцій Autolog, що дозволяють насолоджуватися асинхронним типом змагань. Настав час пуститися в погоню.

Кросплатформовий розрахований на багато користувачів режим і Autolog

Підкорите звивисті дороги округу Сікрест під час гоночних змагань з іншими гравцями. Інноваційні можливості Autolog дозволять вам та вашим друзям влаштовувати між собою перегони по мережі, а також підбирати випробування на основі ваших уподобань. Завдяки динамічній системі змагань, новому ігровому процесу розрахованого на багато користувачів режиму і синхронізації між платформами ви зможете кинути один одному виклик незалежно від того, на якій платформі граєте.

Доступні всі доповнення та нові оновлення

У день виходу ігри ви зможете отримати всі доповнення, що включають 6 додаткових годин гри та більше 30 випробувань. На вас чекають нові нагороди, наклейки, схеми фарбування автомобілів, більш плавне гальмування, оновлені фоторежим та галерея, а також безліч інших важливих змін, які покликані покращити ігровий процес.

Екзотичні автомобілі та зброя

Сідайте за кермо найпрестижніших суперкарів, граючи за обидві сторони закону. Затримуйте порушників, наздоганяючи їх на обладнаних за останнім словом техніки поліцейських машинах і застосовуючи тактичну зброю, або перехитріть переслідувачів за допомогою заходів у відповідь і потужності вашої елітної гоночної машини. Яку б сторону ви не вибрали, пам'ятаєте – вірно продуманий план дозволить вам вирватися вперед!

Переслідуйте і ховайтеся

До дрібниць пропрацьований одиночний режим кар'єри дозволить вам приміряти на себе роль копа або стрітрейсера, а багатокористувацький елемент органічно вплетений у всі режими гри. Змагайтеся з друзями або проходьте режим кар'єри поодинці, щоб заробити призові окуляри та розблокувати нові машини, зброю та спорядження.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Артикул 477061
Штрихкод 5030936124063
799 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидкий заказ
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору