Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Бездротовий геймпад Dualshock 4 V2 Midnight Blue для PS4 (9874768)

Артикул: 419046

Опис Бездротовий геймпад Dualshock 4 V2 Midnight Blue для PS4 (9874768) /h2>

Багатофункціональний джойстик DualShock 4 для Sony PS4 V2

DualShock 4 для Sony PS4 V2 — бездротовий контролер, орієнтований на взаємодію з новітньою платформою Sony PlayStation 4. Пристрій є джойстиком для ігрових пристроїв, який поєднує революційні можливості з інтуїтивно зрозумілим дизайном. Sony PS4 V2 покращує керованість ігор, надає можливість контролювати рівень яскравості світлової панелі та робить ігровий процес більш простим та зручним.

Ергономічний дизайн

< Нова модель DualShock 4 відрізняється стильним матовим покриттям, показує рівні підсвічування світлової панелі та дозволяє керувати вашою PS4 через кабель USB, а також Bluetooth. Завдяки зручній, ергономічній конструкції Sony PS4 V2 зручно тримати в руках. А вдосконалені джойстики і кнопки забезпечують більш точне керування пристроєм. Для створення ефекту більш інтуїтивного геймплею, інтегрована світлова панель пристрою надає візуальну інформацію про ігровий процес. Наприклад, якого персонажа контролює геймер, чи скільки залишилося здоров'я тощо. Панель також допомагає PlayStation®Camera відстежувати ваше положення, дозволяючи вам взаємодіяти у віртуальному середовищі.

 

Сенсорна панель

Здійснюйте посібник за допомогою жестів та переміщень на чутливій сенсорній панелі. Після рестайлінгу ви можете бачити вашу світлову панель зверху під час гри.

 Кнопка Share 

Кнопка Share використовується для того, щоб відправляти відео та фото з ваших ігор до соціальних мереж. Створюйте пряму трансляцію ігрового процесу в Twitch, YouTube та Dailymotion або редагуйте записані вами ігрові ролики та обмінюйтеся ними на Facebook та Twitter! Ви також можете запросити друзів онлайн, щоб пограти з вами у ваші ігри, навіть якщо вони не володіють ними на Share Play.

Вбудований динамік і стереогарнітура

PS4 V2 дозволяє насолоджуватися додатковими звуковими ефектами, які можна почути з динаміка, вбудованого в сам джойстик. Ви також зможете спілкуватися з друзями онлайн через стереогарнітуру. >Покращені графіка і звук, а також чіткіша вібрація, що виникає при зворотному зв'язку, створюють ефект ще більшого залучення в дію. Вібрація забезпечується потужними вібромоторами.

Ігровий процес на відстані

Перенаправте ваш PS4 V2 на Windows®PC або Mac, і не переривайте гру, навіть якщо ви знаходитесь далеко від телевізора. Бездротовий адаптер покращує дистанційне відтворення на комп'ютері, що дозволяє грати без проводів.

Індивідуальне налаштування

У вас є можливість самостійно налаштувати ваш джойстик — відрегулювати гучність, вимкнути вібрацію та підкоригувати яскравість світлової панелі. Ви також можете вибрати дротове або бездротове з'єднання PS4 V2.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
2 099 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору