Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Ноутбук APPLE MacBook Pro 13" M2 8/512GB 2022 (MNEQ3UA/A) Silver

Артикул: 526787

Опис

Ноутбук APPLE MacBook Pro 13" M2 8/512GB 2022 (MNEQ3UA/A) Silver

Pro в будь-якому місці

Новий чіп M2 робить 13-дюймовий MacBook Pro більш функціональним, ніж будь-коли. Такий компактний дизайн забезпечує до 20 годин роботи від батареї 1 і активну систему охолодження для підвищення продуктивності. Завдяки чудовому дисплею Retina, HD-камері FaceTime та мікрофонам студійної якості, це наш портативний професійний ноутбук.

Рівень підвищений

Чип M2 відкриває наступне покоління кремнію Apple, володіючи ще більшою швидкістю та енергоефективністю, представленими в M1. Таким чином, ви можете виконувати робочі процеси за допомогою потужнішого 8-ядерного процесора. Створюйте чудову графіку за допомогою блискавичного 10-ядерного графічного процесора. Працюйте з великою кількістю потоків відео 4K та 8K ProRes за допомогою високопродуктивного медіадвигуна. І робіть все це одночасно з швидшою об'єднаною пам'яттю об'ємом до 24 ГБ.

Теплова ефективність

Активне охолодження підтримує блискавичну продуктивність. Завдяки вдосконаленій системі охолодження та ефективності кремнію Apple MacBook Pro може підтримувати професійний рівень продуктивності, тому ви можете годинами виконувати завдання, що інтенсивно використовують ресурси ЦП та ГП.

Єдина пам'ять

Швидша пам'ять. І багато іншого. M2 має пропускну здатність пам'яті 100 ГБ в секунду – на 50 відсотків більше, ніж M1. І він підтримує 24 ГБ єдиної пам'яті для надшвидкої багатозадачності та роботи з великими файлами.

Хороший командний гравець

macOS і M2 працюють разом, щоб підвищити швидкість і чуйність всіх ваших програм, включаючи Microsoft 365 і ваші улюблені програми для iOS. Більше 10 000 додатків і модулів, що підключаються, вже оптимізовані Для Apple SILICON. Rosetta 2 легко перекладає програми, розроблені для процесорів Intel, для використання на вашому MacBook Pro.

Портативний монтажний відсік

Високопродуктивний медіа-движок на M2 підтримує кодування та декодування ProRes. Таким чином, ви можете відтворювати та редагувати до 11 потоків відео 4K ProRes та до 2 потоків відео 8K ProRes, включаючи відео 4K ProRes, зняте на iPhone 13 Pro. І конвертуйте проекти в ProRes до 3 разів швидше ніж раніше.

MacBook Pro. Securely yours

Чип M2 і macOS надають MacBook Pro функції безпеки та конфіденційності, що перевершують усі можливості цього класу. Завдяки вбудованим засобам захисту від шкідливих програм та вірусів, свободі вибору того, чим і як ви ділитеся, а також функцій на рівні мікросхем, таким як Touch ID та Apple Pay, він створений для захисту вашої конфіденційності та даних на кожному етапі.

Retina Display. Дивіться кращу картинку

Завдяки чудовому дисплею Retina зображення набувають неймовірного рівня деталізації та реалізму. Текст чіткий та чіткий. Яскраве світлодіодне підсвічування забезпечує глибокий чорний та яскравий білий кольори. Широкий колір P3 забезпечує ще яскравіші зелені та червоні відтінки, ніж sRGB. А в MacBook Pro використовується технологія True Tone, тому баланс білого автоматично налаштовується відповідно до колірної температури навколишнього світла для більш природного перегляду.

Камера FaceTime HD

Завдяки M2 камера FaceTime HD повною мірою використовує наш новітній процесор сигналів зображення, тому ви будете відмінно виглядати під час відеодзвінків. І незалежно від того, чи проводите ви зустріч, ведете подкаст або спілкуєтеся з друзями та сім'єю, мікрофони студійної якості гарантують, що всі почують вас голосно та чітко.

Масив із трьох мікрофонів

Студійна якість. Без студії. Поліпшене співвідношення сигнал/шум не поступається мікрофонам професійного рівня.

Чарівна клавіатура. Саме твій тип

Magic Keyboard забезпечує зручний, тихий і чутливий набір тексту. Сенсорна панель розміщує найнеобхідніші команди саме там, де вони потрібні, заощаджуючи час і кількість натискань клавіш. А Touch ID забезпечує швидку та просту аутентифікацію для безпечного входу в систему та покупок.

Ножничний механізм

Кожен натискання клавіші, думка або рядок коду здаються правильними.

Сенсорна панель

Короткі шляхи до успіху. Робіть все швидше з за допомогою зручних ярликів і функцій, таких як ваші улюблені смайлики, улюблені мови та більш легкий доступ до Siri.

Зв'язок. Встановлюйте зв'язки. Швидше, ніж будь-коли

Надширока смуга пропускання поєднується з надуніверсальністю. Thunderbolt забезпечує передачу даних, зарядку та виведення відео через один порт, а у MacBook Pro їх два. Завдяки Wi-Fi 6 MacBook Pro продовжує працювати, оскільки до мережі підключається все більше пристроїв. А роз'єм для навушників підтримує навіть навушники із високим імпедансом.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Акумулятор (тип) Lithium-Polymer
Безпека Сканер відбитків пальців (Fingerprint)
Бездротові інтерфейси (Wi-Fi) 802.11ax
Вбудований накопичувач 512 ГБ (SSD)
Вбудований накопичувач (скор. об. шп. HDD) Пристрій без HDD
Гарантія, міс. 12
Дисплей (діагональ) 13.3
Дисплей (макс. роздільна здатність) 2560 x 1600 (WQXGA)
Дисплей (покриття екрану) Глянцеве
Дисплей (сенсорний екран) Ні
Дисплей (тип матриці) IPS (Retina)
Додатково Ультрабук Apple, Macbook Pro, Новинки ноутбуків, Ноутбуки у алюмінієвому корпусі , Ноутбуки із Thunderbolt 3 портом , Ноутбуки Apple 13 дюймів
Клавіатура розкладка Англійська, Російська
Матеріал корпусу Алюміній
Об'єм SSD 512 ГБ
Оперативна пам'ять (обсяг) 8 Гб
Порт COM (RS-232) Ні
Порт DisplayPort (mini/micro) Ні
Порт HDMI (mini/micro) Ні
Порт Thunderbolt 2 x Thunderbolt
Порт USB 2.0 Type-A/ Type-B/mini USB/ micro USB (up to 480Mbps) Ні
Порт USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1 Type-A/ Type-B/ micro USB (up to 5Gbps) Ні
Порт USB Type-C/Thunderbolt 2xUSB Type-С (Thunderbolt 4, DisplayPort)
Порт VGA (D-Sub) Ні
Передвстановлена ​​ОС macOS Monterey
Процесор (к-ть ядер / потоків) 8 ядер
Процесор (модель) Apple M2
Процесор (виробник) Apple
Країна виробник Китай
Колір (основний) Сріблястий
GPS-модуль Ні
Беспроводные интерфейсы 802.11ax; Ні; Bluetooth 5.0
Вид Виділено з ОП; Пристрій без HDD
Габарити плеєра 30x9x39
Дисплей 13,3; 2560 x 1600 - WQXGA; IPS (Retina); Глянцеве; Ні; True Tone; 60 Гц; 500
74 999 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
- Безкоштовна Доставка кур'єром по Києву замовлень від 3000 грн
- Експрес Доставка Замовлень по Києву за 30 хвилин – 500 грн
- Безкоштовна Доставка Оплачених Замовлень у відділення «Нова пошта» по всій Україні
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картками Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору