Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Фотоапарат FUJIFILM X-S10+XC 15-45mm F3.5-5.6 Black (16670106)

Артикул: 481476

Опис Фотоапарат FUJIFILM X-S10+XC 15-45mm F3.5-5.6 Black (16670106)

26,1-мегапіксельна матриця APS-C X-Trans BSI CMOS 4 і X-процесор 4

Володіючи універсальним і перевіреним датчиком, X-S10 оснащений 26,1-мегапіксельним датчиком X-Trans CMOS 4 формату APS-C , який має конструкцію із заднім підсвічуванням для досягнення плавної тональної і передачі кольору, поліпшених характеристик при слабкому освітленні і широкий діапазон ВЛАСНОЇ ЧУТЛИВОСТІ ISO 160-12800. Як Датчик X-Trans він також використовує рандомізований масив пікселів, який забезпечує високу ступінь якості і різкості зображення завдяки відсутності оптичного фільтра нижніх Частот. У порівнянні зі звичайними пиксельними візерунками, Дизайн X-Trans більш точно імітує органічну природу плівки, щоб створювати нюанси кольорів і тональних переходів, а також зменшувати муар і Накладення. Конструкція датчика також включає розширену систему автофокусування з визначенням фази, яка МАЄ 425 обираних точок, які покривають майже всю область Датчика. Ця система автофокусування забезпечує більш швидке і точне фокусування в різних умовах освітлення аж ДО -6 EV. Можливості візуалізації і фокусування Доповнює X-PROCESSOR 4, який має ЧОТИРЬОХЯДЕРНИЙ ЦП і забезпечує швидшу і чуйну роботу всієї системи камери, включаючи швидкість зйомки в повному дозволі 8 кадрів в секунду з механічним затвором і швидкістю 20 кадрів в секунду. з електронним затвором або зі швидкістю 30 кадрів в секунду з електронним затвором і кадруванням 1,25x.

Стабілізація зображення в корпусі

Вбудована 5-осьова стабілізація зображення зі зміщенням сенсора допомагає мінімізувати появу тремтіння камери до 5 ступенів. Ця система працює разом з більшістю об'єктивів серії X, включаючи нестабілізовані, і дає переваги при роботі з більш довгими витримками і при зйомці в складних умовах освітлення. Крім того, під час відеозйомки можна використовувати 4-осьову цифрову стабілізацію зображення, щоб ще більше допомогти в стабілізації відзнятого матеріалу, особливо під час запису з рук.

Запис відео DCI і UHD 4K

На додаток до фотографій, X-S10 також пропонує універсальний набір відео можливостей, включаючи внутрішню запис DCI/UHD 4K зі швидкістю до 30 кадрів в секунду і запис у форматі Full HD до 240 кадрів в секунду для сверхзамедленним відтворення. Значно покращуючи загальну продуктивність відео, швидкість X-Processor 4 забезпечує високу швидкість читання під час запису відео і допомагає зменшити спотворення «ковзаючого затвора» при зйомці рухомих об'єктів. Крім того, порт micro-HDMI забезпечує 10-бітну запис 4: 2: 2 на додатковий зовнішній рекордер для підвищення якості, а камера оснащена роз'ємом для мікрофона 3,5 мм для більш просунутою запису звуку.

Дизайн корпусу

  • Електронний OLED-видошукач з високою роздільною здатністю 2,36 млн точок і збільшенням 0,62x забезпечують яскраве і чітке зображення на рівні очей.
  • 3,0-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 1,04 м з можливістю регулювання кута нахилу має сенсорний дизайн для інтуїтивно зрозумілого керування і відтворення, а шарнірна конструкція значно полегшує роботу як з великих, так і з малих кутів зйомки. Ця конструкція зі змінним кутом також означає, що ви можете закрити екран щодо корпусу камери, приховуючи його від очей, щоб не відволікатися.
  • Незважаючи на компактний дизайн, велика права рукоятка забезпечує надійну і стабільну роботу для комфортного використання протягом всього дня.
  • Верхня панель включає в себе ряд фізичних елементів керування, включаючи спеціальний диск вибору режиму експозиції і два додаткових верхніх диска, для швидкого і інтуїтивно зрозумілого керування настройками камери і експозиції.
  • Задній джойстик доступний для інтуїтивно зрозумілого вибору і перемикання точок автофокусування, а також для навігації по меню і відтворення зображень.
  • Інтегроване з'єднання Bluetooth і Wi-Fi дозволяє передавати зображення по бездротовій мережі на мобільний пристрій або використовувати пристрій для віддаленого керування камерою.
  • Один слот для карт пам'яті SD підтримує стандарт UHS-I для швидкого і гнучкого зберігання файлів.
  • Входить в комплект батарея NP-W126S забезпечує приблизно 325 кадрів на одній зарядці.

Режими моделювання плівки

  • Використовуючи переваги великої історії FUJIFILM в традиційній плівковій фотографії, X-S10 об'єднує кілька режимів імітації плівки, які імітують зовнішній вигляд деяких класичних типів плівок FUJIFILM:
  • Provia: стандартна контрастна кольорова прозора плівка з нормальною насиченістю
  • Velvia: висока контрастність, висока колірна насиченість і яскрава кольорова прозора плівка
  • Astia: приглушений контраст і насиченість кольорів, що ідеально підходить для портретної зйомки.
  • Класичний хром: забезпечує приглушені тони і глибоку передачу кольору, як на застарілій слайд-плівці.
  • Classic Neg: приглушений контраст, але яскраві кольору з вінтажним кінематографічним відчуттям
  • PRO Neg: доступно як для Hi, так і для Std. варіанти контрастності, це імітує різке, але природне відчуття їх професійної кольорового негативної плівки
  • Eterna: для кінематографічного вигляду це забезпечує однорідний колір і низьку насиченість, що добре підходить для подальшої корекції.
  • Eterna Bleach Bypass: Покращує стандартний вид Eterna за рахунок більш високої тональності і контрастності, зберігаючи при цьому загальний ненасичений вид
  • Acros: заснований на популярній чорно-білій плівці, цей монохромний режим має виразну тональність і зернистість і може використовуватися разом з ефектами контрастних фільтрів жовтого, червоного і зеленого кольорів.
  • Ч/Б: простий класичний чорно-білий ефект з жовтим, червоним і зеленим контрастними фільтрами
  • Сепія: всіма улюблений старовинний образ, що імітує популярний альтернативний процес.

НА додаток до імітації певних типів плівок, також доступний режим зернистого ефекту для імітації зовнішнього вигляду старих плівкових фотографій з органічної текстурою, що особливо помітно при друку. Також доступні ефекти Color Chrome і Color Chrome Blue для посилення кольору, тонального відгуку і градації за допомогою більш насичених кольорів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Тип фотокамери Зі знімним об'єктивом
Тип процесора X-Processor 4
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель X-S10; FUJIFILM X
Модельний ряд FUJIFILM X
Розмір матриці 23,5x15,6 мм
Світлочутливість (ISO) 160 - 12800
Кількість мегапікселів 26.1
Максимальний розмір знімка 6240х4160
Формат файлів JPEG, MOV, MP4, RAW (формат RAF)
Тип фокусування «Розумний» гібридний автофокус (контрастний автофокус TTL / фазовий автофокус TTL)
Кріплення об'єктиву (байонет) FUJIFILM X-Mount
Світлосила f/4.0-22
Оптичне збільшення 3 X
Стабілізація зображення Стабілізація за допомогою рухомої матриці, Електронна стабілізація
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 1040
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Да; Электронный; 100%; 0.62 X
Покриття кадру (видошукач), % 100%
Збільшення видошукача 0.62 X
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів DCI 4K (4096 x 2160)
Відео HDR Так
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 24, 25, 30, 50, 60
Формат відеофайлів MOV, MP4
Витримка 15-1/32000, 15-1/4000, 30 - 1/32000, 30-1/4000, 4 - 1/4000, 4-1/32000
Типи карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Роз'єми та порти Micro HDMI, USB Type-C, Стереофонічний міні-роз'єм 3,5 мм
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
живлення NP-W126S
Знімків на заряді, шт 325
Матеріал корпусу Метал, Пластик
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 126x85,1x65,4
Об'єктив у комплекті XC 15-45mm F3.5-5.6 Kit
Комплектація (воз-ни зміни у різних поставках) USB-кабель, Адаптер для навушників, Кришка корпусу, Літій-іонна батарея NP-W126S, Плечовий ремінь, Керівництво по експлуатації
Гарантія, міс. 24
Штрихкод 4547410440362
Фірмові технології X-Trans CMOS 4
47 119 грн
51 831 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Колір
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картами Visa/Mastercard
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору