Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Фотоапарат FUJIFILM X-Pro3 Body Dura Black (16641105)

Артикул: 455831

Опис Фотоапарат FUJIFILM X-Pro3 Body Dura Black (16641105)

МИСТЕЦТВО ФОТОГРАФІЇ В ЧИСТОМУ ВИГЛЯДІ

Змініть ваше уявлення про фотографію. Камера, яка перетворює задумане в реальність. Ув'язнена в приємний на дотик титановий корпус камера з унікальним видошукачем надихає на експерименти і відкриває можливості для творчого самовираження. Дозвольте собі знову навчитися дивитися на світ крізь об'єктив, запам'ятовуючи його таким, яким його бачите саме ви. X-Pro3 – це мистецтво фотографії в чистому вигляді.

Титановий корпус дозволяє знімати в будь-яких погодних умовах

Елегантність, краса, функціональність, повагу до історії мистецтва фотографії. Все це ми враховуємо при створенні камер серії X. Щоб зрозуміти це, достатньо просто взяти камеру в руки. Унікальний характер титанового покриття назавжди збереже особливу естетику. Ви відразу розумієте: така камера – це не просто інструмент фотографа.

З 2011 року корпус камер серії X-Pro традиційно виконується в розкішному чорному кольорі. Стильне оформлення корпусу камери характеризує прихований в ній потенціал. Гладка чорна поверхня і титан з роками додадуть камері ще більше чарівності, підкреслюючи її надійність і вишуканий дизайн.

СТІЙКОГО ДО ПОГОДНИХ УМОВ

Вуличні фотографи часто носять камеру на себе, а не в сумці. Їм потрібно завжди бути напоготові, щоб зловити унікальні кадри, які можуть ніколи не повториться. Щоб знімати навколишній світ, їм потрібна компактна, легка, надійна камера.

ВИДОШУКАЧ

Електронний видошукач – один з найбільш зручних елементів цифрових фотокамер. З його допомогою можна спостерігати як налаштування впливають на фінальний результат в реальному часі. Однак справжнє задоволення від процесу фотографії доставляє саме зйомка з використанням оптичного видошукача. Електронний видошукач дозволяє зосередитися на побудові кадру, тоді як оптичний відкриває можливості для творчості. Гібридний видошукач дає можливість перемикатися між режимами всього одним рухом. Далекомір в режимі оптичного видошукача допоможе вам відкрити для себе світ за рамками кадру. Предвосхищались унікальні кадри ще до натискання кнопки спуску затвора.

Насолоджуйтеся фотографією не відволікаючись

Прихований ЖК-дисплей камери надихає на більш традиційний стиль зйомки через видошукач, який концентрує увагу на об'єкт зйомки в моменті, а не на перегляд тільки що знятого матеріалу. У перерві між зйомками ви завжди зможете розкрити дисплей, щоб переглянути отримані зображення. X-Pro3 створена, щоб допомогти вам навчитися довіряти своїм навичкам і зануритися в світ фотографії, не відволікаючись на перегляд знятого матеріалу. ЗА допомогою РК-дисплея можна змінити налаштування і вивчити отримані кадри, щоб поліпшити результати наступних зйомок. Екран з покриттям антивідблиску і широким уголом огляду відображає висококонтрастні знімки з насиченими кольорами. Він дозволяє переглядати і вибудовувати кадри в умовах як яскравою, так і слабкої освітленості. Цифрове відображення обраного режиму моделювання плівки, на ЖК-екрані камери робить її справді культовою. Такий візуальний ефект надихає знімати емоційні кадри, стимулюючи на творчий підхід. На невеликому допоміжному дисплеї як включеної, так і виключеною камери можна побачити налаштування режимів моделювання плівки, балансу білого і т. д.

Зручний дизайн корпусу для невимушеній зйомки

Корпус X-Pro3 розроблений так, щоб ви могли зосередитися на кадрі і виконувати потрібні налаштування механічно, не упускаючи можливості зловити ідеальний кадр. В цьому і полягає досконалий дизайн, що нагадує пристрій аналогових камер. СИСТЕМА ОЦІНКИ – Функція оцінки стає незамінна, коли приходить час відібрати кращі з декількох тисяч фотографій. Функція підтримується програмами для фоторедагування. Сумісність з роз'ємом USB типу C – Камера X-Pro3 забезпечена новітнім роз'ємом USB типу C для зручності зарядки і перенесення снімков.ф

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Тип фотокамери Системна камера, Зі знімним об'єктивом
Тип процесора X-Processor 4
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель X-Pro3; X-Pro
Модельний ряд X-Pro
Розмір матриці APS-C
Світлочутливість (ISO) 160 - 12800
Кількість мегапікселів 26,1 Mpix
Максимальний розмір знімка 6240х4160
Формат файлів JPEG, RAW
Тип фокусування TTL
Кріплення об'єктиву (байонет) Fujifilm X
Фокусна відстань Зависит от объектива
Світлосила Зависит от объектива
Стабілізація зображення Залежить від об'єктива
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 1620
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Да
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів DCI 4K (4096 x 2160)
Відео HDR Так
Формат відеофайлів MOV, MPEG-4 AVC (H.264)
Типи карток пам'яті SD, SDHC, SDXC
Роз'єми та порти USB Type-C
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
живлення NP-W126S
Знімків на заряді, шт 370
Матеріал корпусу Алюміній
Колір (основний) Сріблястий
Габарити (ВхШхГ), мм 82,8x140,5x46,1
Об'єктив у комплекті Body
Країна виробник Китай
Гарантія, міс. 24
Штрихкод 74101201086
Додатково Бездзеркальні фотоапарати FUJIFILM
59 999 грн
65 999 грн
Немає в наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Колір
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картами Visa/Mastercard
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору