Фірмовий інтернет магазин
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Фотоапарат FUJIFILM GFX 50S II Body (16708446)

Артикул: 503548

Опис Фотоапарат FUJIFILM GFX 50S II Body (16708446)

Більше ніж повний кадр

Фотографія – це прагнення до досконалості, постійний баланс між пошуком якості та повним контролем, щоб створити ідеальне зображення у проміжках між видимими та незримими моментами. Збережіть миті за допомогою GFX50S II та досліджуйте новий світ творчих можливостей.

Вийдіть на новий рівень якості зображення

Крупноформатна матриця камери GFX50S II з роздільною здатністю 51,4 Мп, площа якої приблизно в 1,7 раза перевищує площу повнокадрової матриці, є спеціально розробленою CMOS матрицею з фільтром Баєра , яка дозволяє створювати зображення з мінімальним шумом та неймовірно широким динамічним діапазоном. Результатом спільного використання камери та сімейства об'єктивів з байонетом G Mount стало ідеальне поєднання корпусу та об'єктиву, яке порадує фотографів будь-якого рівня тим, як легко і просто отримати зображення чудової якості.

Можливість для вдосконалення

Не всі матриці однакові. Крупноформатна матриця GFX50S II з роздільною здатністю 50 Мп кардинально відрізняється від повнокадрових матриць з роздільною здатністю 50 Мп, оскільки кожен піксель матриці більше і здатний зібрати більше даних на піксель порівняно з повнокадровими матрицями того ж дозволу. Це призводить до посилення співвідношення сигнал/шум, яке пригнічує шум, збільшує динамічний діапазон і дає змогу отримувати зображення з великою кількістю інформації на піксель.

Не просто роздільна здатність

Крупноформатна матриця GFX50S II не тільки більше будь-якої повнокадрової матриці, вона також оснащена мікролінзами особливої форми, які досить малі для того, щоб між пікселями матриці залишалося простір. Це дозволяє ефективно фокусувати світло та створювати зображення з вражаючою деталізацією та чіткістю.

Об'єктиви з байонетом G Mount: ідеальна пара

Навіть воістину чудова матриця хороша рівно настільки, наскільки хороший об'єктив, який розташовується перед нею, але з об'єктивами G Mount, сумісними з GFX50S II, вам нема про що турбуватися. Надширококутні об'єктиви, телеоб'єктиви – асортимент першокласної оптики, що постійно розширюється, дозволяє використовувати матриці з роздільною здатністю 100 Мп і більше, що задовольняє вимогам вимогливих творців, які прагнуть створювати зображення найвищої якості.

Якість великого формату у ваших руках

При вазі всього 900 г камера GFX50S II досить компактна для того, щоб можна було брати її у подорож містом чи його межі. Завдяки її зручній ручці та інтуїтивно зрозумілому управлінню будь-який талановитий фотограф зможе зробити найкращі кадри у найрізноманітніших умовах.

Вбудована система стабілізації зображення з ефективністю до 6,5 стопів

Ефективність до 6,5 стопів завдяки вбудованій системі стабілізації по п'яти осях (IBIS) усередині компактного корпусу камери GFX50S II допоможуть фотографам, які хочуть вільніше працювати з довшою витримкою, відкрити нові обрії для реалізації творчих ідей. Зображення не втрачають чіткості навіть за низького рівня освітлення та відсутності штатива.

Знімати у великому форматі тепер легко як ніколи

З камерою GFX50S II Fujifilm зробила великоформатну фотографію простіше та інтуїтивно зрозуміліше, ніж будь-коли раніше. Диск режимів зйомки PSAM забезпечує доступ до основних функцій експозиції, а на РК-дисплеї у верхній частині корпусу відображаються основні налаштування, навіть коли камеру вимкнено. Крім того, оновлений джойстик точки фокусування та кнопка спуску затвора додають останні штрихи до відчуттів від роботи з камерою. Неважливо, чи ви досвідчений користувач або тільки почали працювати з системою GFX — ніщо не стане між вами та об'єктом зйомки.

Автоматичне фокусування на всі випадки життя

Камера GFX50S II може вдвічі збільшити швидкість зчитування при установці пріоритету фокусування. Завдяки цьому швидкість автофокусування та захоплення об'єктів збільшується та підтримується за рахунок грамотного використання вбудованого в камеру блоку стабілізації зображення, що забезпечує додаткову точність автофокусування. І, нарешті, використання вдосконалених алгоритмів фокусування – як у GFX100S та останніх моделях серії X – підвищує продуктивність автофокусування з розпізнаванням облич та очей, завдяки чому фотографи можуть робити відмінні кадри незалежно від типу об'єкта зйомки.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Тип фотокамери Зі знімним об'єктивом
Тип процесора X-Processor 4
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель GFX 50S II Body; GFX
Модельний ряд GFX
Розмір матриці Medium format (44x33 мм)
Світлочутливість (ISO) 100 - 12800
Кількість мегапікселів 51 Mpix
Максимальний розмір знімка 8256x6192
Формат файлів JPEG, RAW, TIFF
Тип фокусування Авто, Ручна
Кріплення об'єктиву (байонет) FUJIFILM G-mount
Фокусна відстань Зависит от объектива
Світлосила Зависит от объектива
Оптичне збільшення Залежить від об'єктива
Стабілізація зображення Залежить від об'єктива
Дисплей (діагональ) 3.2"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 2360
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Да; OLED, Электронный; 100%; 0,77X
Покриття кадру (видошукач), % 100%
Збільшення видошукача 0,77X
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів Full HD (1920x1080)
Відео HDR Так
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 30
Формат відеофайлів MOV, MPEG-4
Витримка 60-1/16000
Типи карток пам'яті SD, SDHC, SDXC
Роз'єми та порти Micro HDMI, USB Type-C, Вхід для мікрофона, Роз'єм 2,5 мм, Роз'єм для навушників
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
живлення NP-W235
Знімків на заряді, шт 455
Матеріал корпусу Магнієвий сплав
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 150х104,2х87,2
Об'єктив у комплекті Body
Країна виробник Китай
Гарантія, міс. 24
Штрихкод 4547410452280
154 900 грн
170 390 грн
В наявності
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Колір
Швидкий заказ
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб з ПДВ
  • Картами Visa/Mastercard
  • Оплата частинами Privatbank
  • Покупка частинами Monobank

Гарантія від виробника від 12 до 36 місяців

Детальніше: Гарантія

Вгору